Accesorii Cadouri pentru barbati Rochii Casual Rochite fete - Accesorii ROCHII de SEARĂ lungi ROCHII de COCKTAIL
puteti cauta si dupa culoare sau marime.

Cum comand o rochie online?

Pasul 1 – Selecţia produsului/produselor

 • Se accesează grupa de produse dorită (ex. rochii de seara lungi, rochii cocktail, accesorii).
 • Se selectează produsul preferat. Dacă corespunde cerinţelor se apasă butonul ˝Adauga in cos˝.
 • Aveţi posibilitatea să continuaţi cumpărăturile sau să finalizaţi comanda.

Pasul 2 – Coşul de cumpărături

 • Pentru verificarea coşului de cumpărături este suficient să daţi un click pe butonul ˝Coş de cumparaturi˝.
 • Aici puteţi vizualiza produsele comandate şi informaţiile referitoare la preţul şi cantitatea produselor.
 • Dacă în coş aţi adăugat, din greşeală, un produs pe care nu îl doriţi, îl puteţi elimina apasand pe butonul roșu cu simbolul ˝X˝ (semnificând ˝Ștergere˝ din dreptul produsului respectiv).
 • Când v-aţi asigurat că în coş sunt toate produsele în cantităţile dorite, puteţi trece la pasul următor, apăsând ˝Validează Comanda˝.

Pasul 3 – Date pentru comanda

 • Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.
 • Daca ati mai cumparat de la noi, introduceti adresa de utilizator (adresa de e-mail) si parola iar datele personale se vor prelua automat.
 • Daca nu ati mai cumparat de la noi atunci completaţi câmpurile formularului de comandă pentru a va crea cont sau pentru a achizitiona fara cont de pe site-ul nostru.
 • Adresa de e-mail transmisă de dumneavoastră este foarte importantă deoarece informaţiile legate de comandă şi alte detalii vor fi transmise prin aceasta.
 • ​Informaţiile personale nu sunt transferate către alte părţi.

Pasul 4 – Modalitatea de livrare/plată

 • Se selectează modalitatea de livrare si de plată dorite din opțiunile prezentate.

Pasul 5 – Adaugati comentarii comenzii dumneavoastra

 • Dacă aveţi alte observaţii pe care aţi dori să ni le spuneţi, referitoare la comanda dumneavoastră, puteţi să le scrieţi în campul ˝Observații, comentarii și preferințe˝ (de exemplu: orele de livrare, puncte de reper).

Pasul 6 – Confirmare comandă - Se apasă butonul ˝Finalizează Comanda˝.

 

 • După acest pas, puteți printa comanda plasată și puteți să o accesați pentru vizualizare. Puteți să accesați comenzile plasate în orice moment, din secțiunea "Contul meu", cu condiția să fiți logat în site.


După ce aţi trimis comanda veţi primi un e-mail de confirmare a acesteia. E-mailul primit este dovada că aţi trimis corect comanda şi vă dă siguranţa că am recepţionat-o.

Pentru orice nelămuriri veţi fi contactat telefonic.

Comanda va fi procesată în cel mai scurt timp posibil pentru ca în maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmarii platii (transfer bancar) sau a confirmarii telefonice (ramburs), produsele să ajungă la dumneavoastră.

Cum comand o rochie online?

Cum comand o rochie online?

Citiți aici informații detaliate despre modul în care se desfășoară procesul de cumpărare online și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda o rochie din magazinul nostru.
Citește mai departe »
Modalități de plată

Modalități de plată

Vă oferim urmatoarele modalități de plată pentru produsele comandate: numerar, cu card bancar prin POS, in rate fara dobanda direct la sediul firmei, ramburs, transfer bancar/ordin de plată.
Citește mai departe »
Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare. Nu livrăm produse în afara teritoriului României.
Citește mai departe »
Garanția produselor

Garanția produselor

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produs în cadrul termenului de garanţie la deficientele care nu sunt imputate consumatorului. Perioada de garanţie este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului.
Citește mai departe »
Retur

Retur

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificarile si completarile ulterioare.
Citește mai departe »

Art of diamonds, inele si bijuterii

Contact

                        0770 962 900
                        0734 882 035
                        

                        office@rochiidebasm.ro