Accesorii Cadouri pentru barbati Rochii Casual Rochite fete - Accesorii ROCHII de SEARĂ lungi ROCHII de COCKTAIL
puteti cauta si dupa culoare sau marime.

Garanția produselor

Perioada de garanţie este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului.

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produs în cadrul termenului de garanţie la deficientele care nu sunt imputate cumparatorului.

Garanţia acoperă defectele demonstrabile prin expertiză. Personalul specializat va verifica produsul şi va încerca să-l repare. Dacă acest lucru nu este posibil atunci il vom înlocui cu un produs nou, în cazul în care nu solicitaţi returnarea banilor. Înlocuirea produsului se face numai după constatarea imposibilităţii folosirii acestuia şi numai dacă aceasta situaţie nu este imputabilă cumpărătorului.

Produsul va fi înlocuit dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări şi nu purtarea neadecvată de către cumpărător. În cazul înlocuirii, nu garantăm ca va fi livrat acelaşi model. Dacă nu este disponibil acelaşi model, se va livra unul asemănător, având o valoare echivalentă. Garanţia pentru produsul de înlocuire va fi valabilă pe o perioadă de 30 de zile de la data înlocuirii.
    
Nu se acordă garanţie pentru produsele: care au fost modificate de croitor; care au fost deteriorate din cauza purtării sau păstrării defectuoase de către cumpărător; la care nu s-au respectat instrucțiunile de întreținere de pe etichete (care conțin informații utile privind spălarea și îngrijirea articolelor respective).

Nu se oferă garanţie în cazul persoanelor alergice la metalele utilizate pentru decorarea produselor, care intra in componenta produselor sau in cazul persoanelor cu afecţiuni ale pielii.
    
Produsele care vor fi returnate pentru remediere în perioada de garanţie vor fi primite de către noi numai după notificare scrisă la adresa de e-mail office@rochiidebasm.ro. După notificarea către noi, veţi fi contactat şi veţi primi prin e-mail adresa la care trebuie să ajungă coletul. Costurile de transport vor fi suportate de către client (expedierea şi returul).

Coletele returnate fără notificare prealabilă nu vor fi recepţionate.

Produsele vor fi returnate pentru remediere în perioada de garanţie prin curierat rapid (exclus Poşta Română - PrioriPost) şi vor fi însoţite de ambalajul original cu toate accesoriile si documentele de provenienţă.

Pentru a face dovada achiziționării articolelor este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.

Termenul de livrare al produselor care intră sub incidenţa garanţiei este de maxim 15 zile lucrătoare. Acest termen se poate mări în funcţie de complexitatea remedierii. În acest caz cumpărătorul va fi notificat prin e-mail cu privire la termenul estimat de finalizare al reparaţiei.
            
Garanţia acordată nu afectează drepturile oferite de legea consumatorului şi de legea privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

Cum comand o rochie online?

Cum comand o rochie online?

Citiți aici informații detaliate despre modul în care se desfășoară procesul de cumpărare online și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda o rochie din magazinul nostru.
Citește mai departe »
Modalități de plată

Modalități de plată

Vă oferim urmatoarele modalități de plată pentru produsele comandate: numerar, cu card bancar prin POS, in rate fara dobanda direct la sediul firmei, ramburs, transfer bancar/ordin de plată.
Citește mai departe »
Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare. Nu livrăm produse în afara teritoriului României.
Citește mai departe »
Garanția produselor

Garanția produselor

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produs în cadrul termenului de garanţie la deficientele care nu sunt imputate consumatorului. Perioada de garanţie este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului.
Citește mai departe »
Retur

Retur

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificarile si completarile ulterioare.
Citește mai departe »

Art of diamonds, inele si bijuterii

Contact

                        0770 962 900
                        0734 882 035
                        

                        office@rochiidebasm.ro