Accesorii Cadouri pentru barbati Rochii Casual Rochite fete - Accesorii ROCHII de SEARĂ lungi ROCHII de COCKTAIL
puteti cauta si dupa culoare sau marime.

Retur

In cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi. Pentru a face dovada achiziționării articolelor este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificarile si completarile ulterioare.

In acest sens trebuie sa notificaţi returul în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la primirea coletului, printr-un e-mail la adresa de contact office@rochiidebasm.ro. După notificarea către noi, veţi fi contactat şi veţi primi prin e-mail adresa la care trebuie să ajungă coletul. Coletele returnate fără notificare prealabilă nu vor fi recepţionate.

Costurile de transport vor fi suportate de către client. Din motive de securitate nu scrieţi pe exteriorul ambalajului orice indiciu care ar putea dezvălui conţinutul.

Nu se acceptă colete cu ramburs!

Produsele vor fi returnate în aceeaşi stare în care au fost livrate.

Produsele vor fi returnate prin curierat rapid (exclus Poşta Română - PrioriPost) în maxim 10 zile lucratoare şi vor fi însoţite de ambalajul original intact (exceptie face deschiderea normala a ambalajului), cu etichetele originale, cu conditia sa nu fi fost purtate sau/si spalate, cu toate accesoriile si documentele de provenienta.

Nu vor fi acceptate la returnare produsele care nu indeplinesc conditiile prevazute mai sus, acestea fiind trimise la expeditor.

Înainte de returnarea banilor produsul va fi verificat de personalul specializat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale etc. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul, fara a ne asuma obligatia de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca produs imbunatatit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Avem dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in timpul returnarii.
Restituirea contravalorii produsului se face numai dupa constatarea integritatii lui.
Returnarea banilor catre dumneavoastra se va face in maxim o saptamana prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de codul IBAN alcatuit din 24 de caractere.

Cum comand o rochie online?

Cum comand o rochie online?

Citiți aici informații detaliate despre modul în care se desfășoară procesul de cumpărare online și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda o rochie din magazinul nostru.
Citește mai departe »
Modalități de plată

Modalități de plată

Vă oferim urmatoarele modalități de plată pentru produsele comandate: numerar, cu card bancar prin POS, in rate fara dobanda direct la sediul firmei, ramburs, transfer bancar/ordin de plată.
Citește mai departe »
Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare. Nu livrăm produse în afara teritoriului României.
Citește mai departe »
Garanția produselor

Garanția produselor

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produs în cadrul termenului de garanţie la deficientele care nu sunt imputate consumatorului. Perioada de garanţie este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului.
Citește mai departe »
Retur

Retur

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificarile si completarile ulterioare.
Citește mai departe »

Art of diamonds, inele si bijuterii

Contact

                        0770 962 900
                        0734 882 035
                        

                        office@rochiidebasm.ro