Accesorii Cadouri pentru barbati Rochii Casual Rochite fete - Accesorii ROCHII de SEARĂ lungi ROCHII de COCKTAIL
puteti cauta si dupa culoare sau marime.

Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare.

Nu livrăm produse în afara teritoriului României.

Livrarea se face prin curier rapid (exclus Poşta Română - PrioriPost) la adresa de livrare a clientului.

În cazul în care aveţi alte observaţii pe care aţi dori să ni le spuneţi, referitoare la comanda dumneavoastră, puteţi să le scrieţi în câmpul "Observatii, comentarii si preferinte" (de exemplu: ore de livrare, puncte de reper), înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care produsul va fi expediat veţi fi înştiinţat prin e-mail. Vă rugăm să vă asiguraţi că este cineva prezent la adresa de livrare pentru a prelua produsul şi pentru a semna actele de primire şi/sau pentru a plăti suma ramburs, dacă este cazul.

Garantam livrarea la timp a produselor. Ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti).

Coletul pe care îl primiţi trebuie să conţină produsul şi ambalajul acestuia sigilat precum si documentele de provenienţă. La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat, integru si este insotit de documentele de provenienta. Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a Bob S. Marian Întreprindere Individuala.

Cheltuielile cu transportul produselor sunt suportate de catre client. In cazul comenzilor a caror livrare se face in afara ariei de acoperire a firmei de curierat (kilometri suplimentari) coletele vor fi ridicate de catre clienti de la cea mai apropiata agentie a firmei de curierat.

Cum comand o rochie online?

Cum comand o rochie online?

Citiți aici informații detaliate despre modul în care se desfășoară procesul de cumpărare online și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda o rochie din magazinul nostru.
Citește mai departe »
Modalități de plată

Modalități de plată

Vă oferim urmatoarele modalități de plată pentru produsele comandate: numerar, cu card bancar prin POS, in rate fara dobanda direct la sediul firmei, ramburs, transfer bancar/ordin de plată.
Citește mai departe »
Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Livrarea rochiilor și accesoriilor pentru rochii

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare. Nu livrăm produse în afara teritoriului României.
Citește mai departe »
Garanția produselor

Garanția produselor

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la produs în cadrul termenului de garanţie la deficientele care nu sunt imputate consumatorului. Perioada de garanţie este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului.
Citește mai departe »
Retur

Retur

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumita de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificarile si completarile ulterioare.
Citește mai departe »

Art of diamonds, inele si bijuterii

Contact

                        0770 962 900
                        0734 882 035
                        

                        office@rochiidebasm.ro